Lägg fisken i en form. Skiva löken, fänkålen och morötterna tunt. Lägg på fisken. 800 g fisk (torsk, lax, kolja, spättafiléer). 1 fänkål. Sätt ugnen på 200 grader. Sätt in i ugnen i ca 15 minuter. 800 g fisk (torsk, lax, kolja, spättafiléer). 1 salladslök 1 fänkål 1 dl kalamataoliver
Slå över vatten och Milda Mat och tillsätt fiskbuljongen. Sätt ugnen på 175°C. Fräs fänkål, schalottenlök och vitlök i flytande Milda i en gryta i ca 1 minut. Dela laxen i 4 jämnstora bitar, ta bort ev skinn och lägg i en smord ugnsfast form. Slå blandningen över laxen och baka i ugnen i ca 20-25 min (använd gärna stektermometer, innertemperatur på 52-54°C är optimalt). 0,5 st fänkål
Fisk i folie med tomat och fänkål. fänkål i ½ cm tjocka skivor. Annandagpåsk är här och vi hoppas verkligen att ni inte är trötta på fisk efter påskfirandet, för fisk är just vad vi tänkte bjuda er på denna söndagsmåndag
Min första tanke var att göra en fiskgryta så jag hade även köpt hem fänkål, citron och räkor. Jag måste motvilligt erkänna att jag är ruskigt dålig på att laga fisk, eller annan fisk än lax i alla fall