Färsk rensad fisk fylls med dill, tomater och lök på en saltbädd av citronsalt. På fisken läggs ett täcke av lök samt på sidan mera tomat ,dill och morötter om så önskas
Citronsås. Cocktailtomater. Vik ihop fiskfiléerna och lägg dem i en ugnssäker form. Att få en perfekt tillagad fisk behöver inte alls vara svårt bara man tänker på att fisk har kort tillagningstid och att tillagningen även fortsätter efter att fisken tagits bort från värmen
Min första tanke var att göra en fiskgryta så jag hade även köpt hem fänkål, citron och räkor. Dela tomaterna i halvor och klyfta fänkålen i tunna skivor och lägg detta runt fisken
Häll grönsaksröran på fisken, strö på örterna och citronskal och häll vinet i formen. Det vankas ugnsbakad torsk här idag och det blir en färggrann fiskmiddag med små tomater, örter, zucchini och kapris
Salta och peppra, klicka i smör, pressa över citronen och sist i med färsk dill. Lägg torsken i en ugnsform tillsammans morötter, potatis, sparris och tomat