Pocherad lättrimmad torsk med ägg och persiljesås är en enkel och lättlagad fiskrätt som passar väldigt bra så här efter helgens intensiva saftande och syltande
Recept ur Myllimäkis kokbok "Fisk & Skaldjur". Ånga eller baka fisken i en ugnsfast form mitt i ugnen. Torsk på äggblandning toppat med smöret och gärna kokt potatis
Skär fisken i lite lagom stora bitar, öring eller torsk eller bara den fisk ni har. Lägg på fisken ovanpå potatisen tillsammans med ägghacket,pepparrot och citronskal
Jag bjöd sambon på panerad fisk, torskfilé i vårt fall men det passar med vilken vit fisk som helst. Doppa fiskbitarna i ägget och därefter i mandelpaneringen
Vänd fisken först i pofiber sedan i ägg och till sist mandelmjöl. Numera är ju fisk vardagsmat hemma hos oss, jag har gått från att mer eller mindre avsky fisk till att tycka det är riktigt gott
Recept. Torsk och äggsåsgratäng med blomkålsmos. Alla inlägg,. Har testat att göra en nyttig variant på torsk och äggsåsgratängen och det var supergott
Egentligen ska det vara kokt torsk till äggsåsen men vi föredrar att steka den så man får en god stekyta på fisken och sen ordentligt med vitpeppar så det smakar något