Fick dagens lunch som bestod av fisk, potatis, sås och sallad. Sen tog jag tåget till Vänersborg, stannade nere på restaurangen som morbror och hans fru har
Tilllunch idag blev det 'Crispies', potatis och sås. Syster har lärt mig en god sås tillfisk och jag tänkte dela med mig av receptet till er nu innan jag åker till VC
Fisk och skaldjur,. Räksallad tilllunch idag. Lunch,. Räksallad är det godaste lunchalternativet tycker jag och det kan varieras i så många olika varianter
Men jag har ju flera dagar till på mig att fixa en fiskrätt nu i december. Marinaden påminner lite om ceviche men här är det avokado som ska i och inte fisk
Till middag idag lagade jag lite fisk i ugnen som jag serverade tillsammans med stekt blomkålsris. Morgonrocken är på och det finns ingen stress att klä på sig för att komma iväg till jobbet
Serverade lite majs och brysselkål till, enkelt och gott. Detta blev lunchen idag. Fisk i ugn. 225 grader Serverade lite majs och brysselkål till, enkelt och gott
Det måste präglat mig mer än jag trott, för när jag nämnde det för Daniel när vi åt fisk med mandel till middag i förra veckan sa han att ‘jag vet älskling, du brukar berätta om det’, med en ton i rösten som antydde att det är det första jag berättar för någon jag nyss träffat
Passar bra som lunch eller varför inte middag. med fisk. Coleslaw med rökt fisk (2 port. )200 g riven vitkål 100 g tvättad färsk spenat1/2 gurka 1/2 rödlök, strimlad 1/2 syrligt äppel, strimlad 1½ msk gräddfil 3 msk majonnäs 1 msk äppelvinäger 1 msk olivolja1 avocado 2 kokta 8,5 minuters ägg (rätt skall vara rätt)rökt fisk (använde röding) bladpersilja dill salt peppar(rågbrödskrutonger) Blanda alla ingredienser i en skål förutom ägg, fisk, avocado och spenatStäll skålen i kylskåpet och vila för ca 15-20 min (smaka av med salt)Blanda i spenat och toppa med ägg, fisk och avocado strax före serveringHemlagade krutonger. Stek rågbröd/maltlimpa med smör och olja i en panna, salta och låt svalna på hushållspapperBusenkel majonnäs 1 ägg (jo ett helt ägg med vitan och allt)ca 2,5 dl neutral olja 1 msk senap (Dijon) senap 1 msk vinäger (använde äppelvinäger) salt Lägg ägg senap och vinäger i en matberedare Mixa och börja mata ägget med olja, lite åt gången tills du uppnår den rätta konsistensen (själv tycker jag om lite lösare majonäs, inte sådan som "darrar" när man skakar på den
Till och med mina små åt på faktiskt och de är rejält fiskkräsna. Varför krångla till det liksom. Vi brukar få den på jobbet och varje gång blir man liksom lite extra glad när man står i den där evinnerliga matkön, för man vet att det blir en god lunch