Stek svampen på medelvärme i en stekpanna tills vätskan som svampen ger ifrån sig dunstat. Fiskpinnar är kanske inte det mest exklusiva man kan äta i fiskväg men jag tycker faktiskt riktigt bra om dem, även om jag anser att inte alla märken håller en ätbar kvalitet
Dela broccolin i små buketter och skiva svampen. Finstrimla vitkål och morot. Skär tonfisken i tunna skivor och servera denna tillsammans med salladen och sesamdressing
Blanda i vitkålen, morötterna och svampen. Skala och finhacka ingefäran och vitlöken. Strimla kycklingen tunt, allra enklast är om den fortfarande är lite fryst
Undvik grovt bröd, fett, mjölkprodukter, animalisk föda i form av kött, fisk och ägg. Det innebär att man använder rena oljor för att "dra ut" skadliga bakterier, svampar och andra organismer ur munnen, från tänderna, tandköttet och halsen
Fräs svampen i lite smör. Lägg tinade fiskfiléer i en smord ugnssäker form. Häll av vattnet från fisken. Skeda upp moset runt fisken i formen och häll såsen över fisken
Soppor – Gör en lyxig fisksoppa genom att fräsa purjolök, fänkål och vitlök. Frittata – Stek valfria grönsaker i en ugnssäker stekpanna, till exempel purjolök, frysta ärtor och svamp