Snabb och enkel lax får man genom att stoppa den i ugnen med ett täcke av creme fraiche. Blanda creme fraiche, fetaost, salt och peppar till en smet och bred över laxen
Låt stå i kylen en stund innan den serveras ihop med fisken. Tartarsås. 2 dl crème fraiche1 dl majonnäs1 dl boston gurka1 tsk senap1 tsk honungsaltsvartpepparvitlökspulverBlanda alla ingredienser i en skål
4 900 g fast potatis Remoulad 1 förp pickles (à 390 g) 2 dl crème fraiche 1 tsk dijonsenap salt och peppar Fisk 600 g alaska pollock 2 msk smör eller margarin 150 g salladsärtor Lägg till i inköpslistan
½ creme fraiche. Först ut blev stekttonfisk med en återkommande favorit, gräslökssås. Jag brukar ofta ha fisk på fredagarna, men det har varit lite si och så med det på sistone, så nu tänkte jag skärpa mig igen
Fisk & skaldjur,Stekt, grillat & wokat. Här serverade jag sötpotatisklyftorna med fisk som jag panerat med kokos och en kall, frisk sås med citron och ingefära
Pressa ur saften från limen, hacka koriander och blanda med crème fraiche och fisksås. Hetta upp smör i en stor stekpanna och stek laxen på bägge sidor, stektiden beror på tjockleken på filén
Värm upp grädde och creme fraiche och blanda med smöret. Att få en perfekt tillagad fisk behöver inte alls vara svårt bara man tänker på att fisk har kort tillagningstid och att tillagningen även fortsätter efter att fisken tagits bort från värmen