Fisk stekt buljong recept

Stekt fisk med ruccola och svamp

Stekt fisk med ruccola och svamp

Häll över buljong. Vänd fisken i vetemjöl, krydda med salt och peppar. Börja med den mindre mängden, rör om och fyll på med mer buljong efter hand
Lemongrassbakad fisk med citronrisotto

Lemongrassbakad fisk med citronrisotto

Grädda fisken så att den är genomstekt men inte blir torr. När alla riskorn är täckta av olja och är glansiga och stekts ett tag häller du på vinet och låter det puttra in
Fisk och skaldjursgryta med aioli

Fisk och skaldjursgryta med aioli

Dags för buljongtärning eller fond. Fisk och Skaldjur ⁄ Övrigt ⁄ ReceptFisk och skaldjursgryta med aioli
Stekt Fläsk med Löksås

Stekt Fläsk med Löksås

Vi har ätit fisk flera gånger ute, det är riktigt prisvärt. Häll så på steksky eller lite buljong och grädde, låt puttra några minuter tills såsen tjocknar
Lutfri fisk till jul eller annars

Lutfri fisk till jul eller annars

Servera direkt med grönkålspurén och fisken som du stekt i smör och olja först helt kort på köttsidan för att sedan vända den så att den steks färdigt på skinnsidan för att behålla sin saftighet
Saffranspanna med fisk och ris

Saffranspanna med fisk och ris

Fisken ska bli vit och fast i köttet. Saffranspanna med fisk och ris (4 port. 5 dl grönsaksbuljong (vatten + tärning/fond). I med saffran och ris, rör om låt fräsa en halvminut innan du häller på buljongen och kokar alltsammans i 10 min. Koka 5 min till så att fisken ångkokas. 5 dl grönsaksbuljong (vatten + tärning/fond)
Dagens recept: Fisk på grön bädd

Dagens recept: Fisk på grön bädd

Gott att servera till både kokt och stektfisk är klyftor av citron eller lime, som du pressar över fisken när du ska äta den
Torskrygg i ugn med en såå god sås till

Torskrygg i ugn med en såå god sås till

Servera kokt potatis och stekt sparris till fisken. Tillsätt vitvinsvinäger, vatten och fiskbuljong. Låt svalna och spar tills fisken ska in i ugnen
Fisksoppa med rotfrukter och dill

Fisksoppa med rotfrukter och dill

Lägg i rotfrukterna och låt fräsa med någon minut innan du häller på buljong och vinäger och låter koka tills rotfrukterna är mjuka