Vänd fisken i uppvispat ägg och sedan i ströbröd blandat med salt och peppar. Skär fisken i bitar. Servera fisken med sås och ugnsbakade potatisar, morötter och paprika
Skala och hacka ägget, och blanda med kapris, senap, parmesan, keso och crème fraiche. Dela fisken i bitar och vänd i ströbröd blandat med salt och peppar
Salta och vänd fisken i mjöl, ägg och ströbröd. Stek fisken i smör-&rapsolja i en stekpanna 2–3 min på varje sida. 600 g fiskfiléer. 1 uppvispat ägg. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g fiskfiléer 1 tsk salt 3 msk vetemjöl 1 uppvispat ägg 1 dl ströbröd Arla® Smör-&rapsolja Sås
Är du osäker på om fisken är genomstekt kan du baka dem en stund i ugnen efter att du stekt dem. Vispa upp ägget med en gaffel tillsammans med citronsaft och mjölk
Krydda och salta fisken och doppa den först i ägget och sedan i ströbrödet ev. Låt paneringen torka lite innan fisken steks i smör i en stekpanna på båda sidor tills den blir gyllenbrun