Fisk stekt ägg recept

Stekt fisk med gräddfilssås

Stekt fisk med gräddfilssås

Doppa fisken först i ägget och vänd den sedan i ströbrödsblandningen. Vispa upp ägget. Stek fisken ett par minuter per sida i en stekpanna med smör
Stekt fisk med grön ärtpuré

Stekt fisk med grön ärtpuré

Vänd fisken först i ägget sedan i ströbrödsblandningen. Vispa upp ägget i en skål. Servera fisken med kokt potatis och en sallad till
Stekt fisk med citron- och dillsås

Stekt fisk med citron- och dillsås

Vänd fisken i uppvispat ägg och sedan i ströbröd blandat med salt och peppar. Skär fisken i bitar. Servera fisken med sås och ugnsbakade potatisar, morötter och paprika
Stekt fisk à la Caesar

Stekt fisk à la Caesar

Skala och hacka ägget, och blanda med kapris, senap, parmesan, keso och crème fraiche. Dela fisken i bitar och vänd i ströbröd blandat med salt och peppar
Stekt fisk med grön ärtpuré

Stekt fisk med grön ärtpuré

Vänd fisken först i ägget sedan i ströbrödsblandningen. Vispa upp ägget i en skål. Servera fisken med kokt potatis och en sallad till
Stekt fisk med svampfräs

Stekt fisk med svampfräs

Doppa fisken i uppvispat ägg och sedan i ströbröd blandat med mjöl, salt och peppar. Servera till fisken tillsammans med svampfräset och kokt potatis
Stekt fisk med skaldjurssås

Stekt fisk med skaldjurssås

Salta och vänd fisken i mjöl, ägg och ströbröd. Stek fisken i smör-&rapsolja i en stekpanna 2–3 min på varje sida. 600 g fiskfiléer. 1 uppvispat ägg. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g fiskfiléer 1 tsk salt 3 msk vetemjöl 1 uppvispat ägg 1 dl ströbröd Arla® Smör-&rapsolja Sås
Stekt fisk med svampfräs

Stekt fisk med svampfräs

Doppa fisken i uppvispat ägg och sedan i ströbröd blandat med mjöl, salt och peppar. Servera till fisken tillsammans med svampfräset och kokt potatis

Stekt fisk med äggsås

Servera den stektafisken med äggsås och stekt zucchini. Fisk med mättande tillbehör. Skala och skär äggen i mindre bitar
S som i Stekt fisk med dansk remoulade

S som i Stekt fisk med dansk remoulade

Den konstiga högen  till vänster det är couscousFisken panerade jag genom att smeta den i ägg, saltpeppra och doppa i ströbröd
Kall sås till panerad fisk

Kall sås till panerad fisk

Panerad fisk med kokt potatis, ärtor och denna goda sås. Idag har jag överätit, alltså jag har tagit om ett par gånger och nu står magen i fyra hörn
Panerad fisk med potatismos och kall dillsås

Panerad fisk med potatismos och kall dillsås

Är du osäker på om fisken är genomstekt kan du baka dem en stund i ugnen efter att du stekt dem. Vispa upp ägget med en gaffel tillsammans med citronsaft och mjölk
Panerad fisk med kall dillsås

Panerad fisk med kall dillsås

Krydda och salta fisken och doppa den först i ägget och sedan i ströbrödet ev. Låt paneringen torka lite innan fisken steks i smör i en stekpanna på båda sidor tills den blir gyllenbrun