Smörj en ugnsform och lägg i fisken. Bred ut blandningen över fisken. Det jag till slut gjorde idag var att kolla på baksidan av fiskpaketet och bestämde mig för att prova Findus eget recept
1 förpackning Bladspenat1 förpackning ASC certifierad laxfilé2 dl crème fraiche1 st citron saft och zest1-2 st vitlöksklyftor finhackadechiliflakesolivolja salt och peppar
För att spara tid (och disk) så tillagade jag potatis och fisk i samma form. Jag kommer dock inte att hinna laga mat när jag kommer hem, så redan igår kväll förberedde jag en härlig gratäng, torsk under spenattäcke
Fisk med spenattäcke och hackat äggIgår åt vi fisk med spenattäcke, en enkel, snabblagad och god maträtt som jag serverade med hackat ägg och en klick majonnäs
Idag blev det fisk igen. Ett stycke laxfilé är det, som fick ett spenattäcke. OK, fisken då. Häll spenatblandningen över fisken, och kör i ugn, 200 grader i 30 minuter