Fisk från Dijon. Lägg fisken i bitar på en bädd av strimlad purjolök i en lättsmord ugnssäker form. 150 g vit fiskfilé. Täck med folie och sätt in i 225° varm ugn ca 20 min tills fisken är vit och ogenomskinlig. Häll såsen över fisken och servera med 100 g pressad kokt potatis och 100 g kokt broccoli. 150 g vit fiskfilé
Använd kryddblandningen i din matlagning eller strö över färdiga rätter såsom omelett, kokta ägg, kyckling, fisk, soppa, rostad sötpotatis eller pumpa, på ris…
antiinflammatoriskt och nyttigt men fortfarande förekommer till exempel kyckling eller så kan man med lätthet byta ut köttet mot fisk, kyckling eller mer grönsaker
Sitter ni och svettas då det enda ni kommer på denna veckan är fiskpinnar och köttfärssås. Hmm, kanske inte smalmat när man tänker efter men det är ju morötter i i alla fall
Kokt fisk med ägg och persiljesås. Krydda fisken med salt och peppar. 400 gram fiskfiléer. Späd med fiskbuljong, mjölk och grädde och låt såsen puttra i ca 5 minuter så att mjölsmaken försvinner. 400 gram fiskfiléer