Ikväll ska jag hem till en kompis och äta fisk och nu ska jag mest slappa, mätt efter lunchen. Grillad med mos, bostongurka, ketchup och senap, french hot dog med vitlökssås, korv i wrap bröd, ja ni förstår
Bjud salladen till grillat kött eller fisk eller till grillkyckling eller grillad korv. 1 msk soya1 msk senap½ msk honung2 msk vinäger 2 msk vatten3 msk matolja½ tsk vitlökspulverSkölj och strimla kinakålen, låt den rinna av väl och lägg den i en salladsskål
Jo vi äter falukorv i detta hem (inte jag dock, men det är för att jag inte äter annat kött än fisk just nu), men annars så tycker jag att falukorv är enkelt att fixa till
Servera med en omelett eller ta strimlor av quorn, kött, kyckling, fisk eller skaldjur. *Kålrotsbiffar som självklart ska serveras med den senap du gillar bäst
Smaka av med chilisås, senap, salt och peppar. Vegansk tunnbrödrulle med korv och kimchi, 6 rullar. 2 tsk dijonsenap. 1/2 dl finhackad vegansk kimchi (kolla på paketet så den inte innehåller fisk). 10 st anamma korvar (stekta och sedan på varmhållning). Ca 1 msk picklad lök per korv (blanda finskivad rödlök med limejuice och låt dra 30 min). Ca 1 msk kimchi per korv. ca 3-4 skivor gurka per korv. 1 strimlat salladsblad per korv. Servera korven genom att lägga två skopor mos i botten, sedan tre msk av röran, sen lök, gurka, 1 korv, kimchi och sallad på mitten av ett tunnbröd. 2 tsk dijonsenap. 1/2 dl finhackad vegansk kimchi (kolla på paketet så den inte innehåller fisk). 10 st anamma korvar (stekta och sedan på varmhållning). Ca 1 msk picklad lök per korv (blanda finskivad rödlök med limejuice och låt dra 30 min). Ca 1 msk kimchi per korv. ca 3-4 skivor gurka per korv. 1 strimlat salladsblad per korv