Jag är ingen expert på skaldjur och fisk, inte alls. Inte heller var det komplicerat och inte många ingredienser behövdes, det var endast det dyra saffranet som tog emot lite att köpa
Tillsätt saffran, finkrossade tomater, vitt vin, vatten, fiskbuljongtärning och lagerblad. Det blev en härligt mustig fiskgryta med fänkål, saffran, vitt vin och stora kuber av ekologisk lax och torskrygg
4 dl creme fraiche gourmet saffran/tomat (2 burkar). Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Skär kycklingfilén i kuber ca 1x1 cm (lättast när den är hal tinad) och ställ åt sidan
Häll på tomat, vin, vatten, buljong och kryddor och koka ihop en stund. Till middag idag lagade jag en fiskgryta med hjälp av det som fanns i kylen och frysen
Häll på vinet och späd med fiskfond, tomater och creme fraiche. Fiskgryta med tomat och saffran. Jag älskar fisk men måste medge att det är inte det jag är bäst på att laga
Häll på vin och grädde. I med kryddor,vatten, saffran och det koka på en liten stund. 1,5 fisk buljongtärningar. 1 dl vitt vin. 0,5 påse saffran. 12 delade cocktailtomater. Sista 10 minuterna lägg i fisken skuren i små kuber och tomaterna. 1,5 fisk buljongtärningar. 1 dl vitt vin. 0,5 påse saffran. 12 delade cocktailtomater
Tillsätt tomater, vin, vatten, fond och timjan. Tillsätt saffran och tomatpuré. msk tomatpuré. Er tänker jag bjuda på en Fiskgryta med saffran som vi gjorde när vi var hos lillebror för några helger sedan