Dela docktailtomater och lägg över fisken, strö över kapris och persilja. Jag tänkte först kalla detta en fiskgratäng, men jag antar att gratäng måste ha någon form av ost så jag fick helt enkelt döpa om den till fisk i ugn
Citronsås. Vik ihop fiskfiléerna och lägg dem i en ugnssäker form. Att få en perfekt tillagad fisk behöver inte alls vara svårt bara man tänker på att fisk har kort tillagningstid och att tillagningen även fortsätter efter att fisken tagits bort från värmen
Tillsätt sedan osten i bitar, därefter torrt vitt bröd i bitar, persilja och dragon. Lägg fisken på ett ugnssäkert fat, salta och droppa över pressad citron
Tillsätt sedan osten i bitar, därefter torrt vitt bröd i bitar, persilja och dragon. Lägg fisken på ett ugnssäkert fat, salta och droppa över pressad citron
Hackad persilja, dill, gräslök eller valfritt grönt. Lägg sen fisken i en ugnsfast form, droppa citron över fisken, salta och häll sedan tomatsåsen över fisken
Vi åkte in till marknaden i Fuengirola och kom åter med påsarna lastade av tomater av flera olika sorter, stora gula milda spanska lökar, bönor, potatisar, persikor, persilja, mynta, torkad oregano , harissa och finfina färska fiskar