Passar till både grillat kött och fisk, även kall, kanske till sill och potatis. Låt chutneyn svalna och servera till grillat kött, fisk eller starka ostar
Vill även rekommendera vildris som tillbehör när man grillar fisk eller räkor. Pressa potatisen och blanda med riven vitlök,persilja, salladslök och citronsaft
Stek fisken i rikligt med smör. Eftersom det är svamptider bestämde jag mig för att servera fisken med en kantarellstuvning samt ugnsbakad klyftpotatis
Dill och citron, till garneringen. Skiva champinjonerna och skala och hacka schalottenlöken. Pressa potatisen och tillsätt äggulorna, smöret och oljan, vispa till ett slätt mos, smaka av med salt peppar och muskotnöt
Torka av fisken och lägg den i en ugnsfast form du smort med olivolja eller smör. Rör även ner salt och gärna vitpeppar som jag tycker passar väldigt bra till fisk