Idag är det nästan en dödssynd att översteka fisk. Färsk pepparot. Tänker tillbaka på all överstekt ofta panerad fisk som jag har lagat och ätit under åren
I går förenade jag nytta med nöje och tog en långpromenad till Limhamns Fiskrökeri. Det  var ju tisdag och många fiskdiskar var fyllda med nyfångad fisk
Servera med tillbehör som nykokt potatis, dill, riven pepparot, skirat smör och hackat ägg. Salta fisken och låt dra i 15 minuter. Ugnsbaka fisken i 35-40 minuter tills den är genomkokt
Pepparroten tycker jag passar sig extra fint till grillad fisk. Pepperrotskrämen gör du enkelt genom att röra ihop creme fraiche med riven pepparot och krydda med salt & peppar
Spara fiskbuljongen och gör en vanlig bechamelsås med en del av fiskbuljongen i och pressa i riven pepparot (finns på tub) efter smak, salta och peppra