Lägg potatis och fisk på tallriken och häll över smöret. En superenkel fiskrätt kommer här. Stek med rödbetorna i lite av smöret i en stekpanna tills det blir varmt
Blanda ner dill i rödbetsröran och servera fiskenmed färskpotatis, citronklyfta och ev. Stek eller grilla fisken några minuter i en grillpanna (utan fett) tills fiskköttet blivit precis fast in till mitten
Stänk olivolja över fisken och lägg kuber medsmör på. Vit fisk. smör. Lägg i fisken krydda. Smörj en form. Jag cerverade sallad och Fluffigt Citon smör
Smörj en långpanna medsmör och lägg på fisken samt sätt in i mitten av ugnen. Skär ett snitt vid benet och prova med en gaffel om fiskköttet är fast och klart och lossnar från benet
Panerad fiskmed kokt potatis, ärtor och denna goda sås. Jag fullkomligt dränker tallriken med såsen. Servera såsen kylskåpskall, så börja med att göra den och ställ in den i kylen medan det andra går klart
Smör. Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn. Jag brukade bokstavligt dränka tallriken med såsen (jag gör det fortfarande)
Smält smör i en liten ugnsfast form. Ibland serverar jag en LCHF-variant där jag byter potatismoset mot blomkålsmos, men idag fick barnen brinnande kärlek enligt dansk modell med mycket kolhydrater medan maken och jag åt en återkommande god och enkel fiskrättmed smak av bacon, parmesan och gräslök
Stek fisken i smör. Slå såsen över fisken. Rör i persilja och smaka av med ev mer salt och peppar. 2 filéer vit fisk beroende på storlek, vetemjöl- eller rågmjöl att panera fisken i, vit- eller svartpeppar, smör, olivolja, 1-2 msk små avrunna kapris, 2 sardeller, 1 hackad vitlöksklyfta, 1 dl vitt vin, saften av 1 citron, 1 tsk sambal oelek, 2 msk hackad persilja. Tillsätt citronsaft och ca 1 msk smör. 2 filéer vit fisk beroende på storlek, vetemjöl. ca 1 msk smör