Krispigt överbakad torskrygg med sauterad kålrabbi, fänkål och kålrot i syrlig dillskyFisk. Sysselsatte mig en natt med att bläddra i mattidningar, och då föll jag för detta recept i Allt om mat Kobbar och Krubb
Sista fiskinlägget för idag...samt en massa babbel... Servera fiskenmed citronklyftor, potatisen och en god sallad. trots att vi alltid är noga med att dra ut kablar med mera Att vara mamma och gilla livet
Nationaldagsmiddag Servera fiskenmed kroppkakor, brynt smör och strössla över färska örter. Brynt smör är ju gudagott både till fisk och kroppkaka Fröken Dills kök
Fisk med dillsky Servera medfisken och kokt potatis. Skär fisken i bitar. Krydda med salt och peppar. Vänd fisken i ströbröd Matklubben.nu
Fisk med dillsky Skär fisken i bitar. Krydda med salt och peppar. Vänd fisken i ströbröd. Ta upp fisken och häll vatten och grädde i pannan Arla
Krispigt överbakad torskrygg med sauterad kålrabbi, fänkål och kålrot i syrlig dillskyFisk. Krydda med salt. Strö blandningen på fisken och hyvla över smöret. Krydda torsken med salt och lägg bitarna i en ugnssäker form Matklubben.nu