Lax är nog det vanligaste i fiskväg här hemma. Är på plats hemma igen, efter att ha tillbringat nästan två veckor i Californien tillsammans med två tjejkompisar
Börja med att laga till såsen och under tiden som såsen småputtrar skalar och kokar du potatis till moset, när fisken står i ugnen så fixar du till örttäcke och mos
Hur den än tillagas så lovar jag att de ljuvliga dofterna av paprika, vitlök, basilika och chili som sprider sig kommer göra även den fiskkräsna sugen på fisk ikväll
Smaksätt fiskenmed salt och aningen vitpeppar. Ringla/ klicka det över fisken. Rör samman flytande margarin med pressad vitlök, basilika, rosmarin, citron, salt och ströbröd
Fördela brödet ovanpå fiskfiléerna. Bena ur gösfiléerna och krydda dem med salt och peppar. Skär purjolöken och vitlöken i tunna skivor och strö ut dem runt fisken i formen
Antar dock att de flesta andra av er äter middag hemma en fin torsdagskväll som denna, och om ni inte redan bestämt er för vad ni ska ha så tänkte jag tipsa om en fiskrätt