Lägg på fisken ovanpå potatisen tillsammans med ägghacket,pepparrot och citronskal. Skär fisken i lite lagom stora bitar, öring eller torsk eller bara den fisk ni har
Smaka av med salt och peppar. Servera med kokt pressad potatis och gröna ärtor. Mikrokoka fisken på en tallrik vid 650W, 3–4 minuter, eller sjud i en kastrull med vatten
Fisken låter du sjuda i vatten och rödvinsvinäger, det blir härlig stuns i fisken då. I med buljongen, om den är varm, tar du lite i taget och sipar glatt bort klumpar däremellan
Servera den stekta fiskenmedäggsås och stekt zucchini. Fiskmed mättande tillbehör. Vi har försökt oss på att äta mer av fisk under vintern, mat som är riktigt bra om man vill hålla sig frisk
Tina fisken. Så är vi inne i midsommarveckan och i år liksom förra året kommer vi att fira en riktigt traditionell midsommar med blomsterbindning och dans runt midsommarstången så att Lachlan från Australien får uppleva en riktigt svensk midsommar, med kanske glimtar av både sol och regn
Se separat recept på limesås eller äggsås t. Jag köpte en bit tonfisk, och en bit torskrygg. Fräs snabbt i stekpannan för att täppa igen porerna på fisken
Egentligen ska det vara kokt torsk till äggsåsen men vi föredrar att steka den så man får en god stekyta på fisken och sen ordentligt med vitpeppar så det smakar något