Lite praktiska foton på hur man skär upp en fisk finns dock. Ät så mycket fisk ni kan. Och har ni bara råd på de billigaste sorterna, så variera dem, laga dem efter något recept, som egentligen är avsett för en hel annan fisk - en fisksort som ni ej har råd att köpa
I går förenade jag nytta med nöje och tog en långpromenad till Limhamns Fiskrökeri. Det  var ju tisdag och många fiskdiskar var fyllda med nyfångad fisk
Undvik grovt bröd, fett, mjölkprodukter, animalisk föda i form av kött, fisk och ägg. Vår kropp har en förmåga att förorena sig själv genom ett felaktigt leverne och främst genom en allt för dålig kost
Hittade där en mycket nyttig och god fisk i frysdisken. Alosa Caspia som är en släkting till vår Ishavssill, men som lever i Medelhavet och Kaspiska havet
Isvatten och citron lever man ganska länge på också. En rätt som är väldigt god och lätt att laga till är denna sommarfisk som är lite mer som en sallad
Dels för att jag blir mer och mer kräsen när det kommer till kött, fågel och fisk, men också såklart för att miljö och etiktänket kommer mer och mer med åldern
Jag älskar fisk och skaldjur och jag gillar husmanskost, nordiska smaker med en touch av Asien. De äter den oftast med rom och lever och rätten kallas ”Mölje” och är norrmännens favorit på Alla hjärtans Dag
I lördags kom fiskbilen och leverade den fisk och de skaldjur vi beställt. Till fisken och vårrullarna hade vi lite olika dipsåser, inlagd ingefära och wasabi