Rulla fiskfiléer och stick i en tandpetare i varje. laktosfritt smör att smörja formen med. Såsen kan även sparas och ätas senare till fiskfärsbiffar, kall fisk såsom tonfisk på burk osv
Tärna 1 pkt 400 g vit fisk och lägg i snor ugnsform tillsammans med ca 5 små tärnade potatisar. Blanda och häll över 3 dl krossade tomater, 1,5 dl cocosmjölk, gurkmeja, currypasta och 2 msk mango pickles
Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela med spenat i botten och räkor på toppen
Den här jättegoda potatiskakan blir ett perfekt tillbehör till framförallt fisk, men även till kött. Laktosfri kan du göra den med lagrad ost och laktosfri yoghurt och laktosfritt smör
Skär fisken i lagom stora bitar. Salta och peppra fisken. 3 dl laktosfri grädde. Häll gräddblandningen över fisk och grädda på 225 grader i ca 20 min eller tills fisken är klar
samtliga rätter är laktosfria/mjölkfria denna vecka. ) blir det en härlig värmande fisksoppa, som gör slut på eventuella rester av saffran som finns kvar efter julen och är i säsong nu med fisk och skaldjur samt rotfrukter