Dela fiskfiléerna och lägg dem lite omlott på var sittbakplåtspapper. Lägg potatiseni en kastrull. Häll på kokande vatten så att det nätt och jämnt täcker potatisen
Lägg sedan potatisarna på en ugnsplåt med bakplåts papper. Idag blev det fisk med kraschad potatisi ugn, skolans goda sås ( något omgjord) och syrligvitlöks sallad
Skölj och skär fiskenimindrebitar, torka av på papper. Fisk var det här. Garnering. Sån däringasmidigfisk på block, ni vet Och om man på morgonen kommitihåg att lägga fisken på upptining under dagen, så kan man göra den här kokospanerade fiskentill kvällsmat, yay
Vispa sönder äggen i en djup tallrik. Salta och vänd den först i mjöl, sedan i ägg och sisti kokos. 1 Koka risetenligtanvisningen på förpackningen. 2 Häll upp mjöl på en tallrik och kokosflingor på en annan. 3 Skölj och skär fiskenimindrebitar, torka av på papper. 4 Hetta upp smör och olja i en stekpanna och stek fisken på låg värme 2-3 minuter på varje sida, tillspaneringenblivit gyllenbrun. Tillservering 1 Servera med ris, sweet chilisås, limeklyftor och sallad. 2 dl kokosflingor. 500 g koljafilé alt liknandevitfisk. 1 msk olivolja. 2 dl sweet chilisås. 1 limei klyftor. 3 dl ris
Stek baconskivornai het panna och låt rinna av på papper. Tänkte att vi skulle ha fisk av något slag tillmiddag, men jag var mer sugen på en clubsandwich
Såsen var helt perfekt kryddad (jag gillar när man fortfarande kan känna vad fisken smakar). Det är så skönt att kunna känna vad maten smakar igen eftersom allt har smakat som papper de senaste dagarna och aptitenvaritobefintlig
Tag den rensade fisken och skölj den. Torka av den med ett papper. Imitt fall har jag en oval form. Salta och peppra ordentligt runt om och inneifisken
Fisk/skaldjur,. Ta upp med hålslev och låt rinna av på papper. En riktig gammal klassikeri det svenska husmansarkivet som är fantastiskt lätt att laga och dessutom förvinnande gott