Dagens fräscha och enkla fiskbiffar är ett perfekt sätt att få hela familjen att äta fisk. Man kan givetvis använda färsk fisk, köpa fiskfärs direkt från fiskhandlare och blanda andra fisksorter
Om jag vill att barnen ska äta mer fisk så blir det denna maträtten i topp. Martina ca 562 kcal/port Fiskbiff. ca 107 kcal/port 4 port 400 g fiskfilé 1 ägg 1 tsk salt 1 krm vitpeppar 1 1/2 dl ströbröd 2 msk smör Mixa alla ingredienserna utom ströbrödet och smöret till en färs i en mixer. 400 g fiskfilé
Dela fisken i bitar. Mixa fisk, salt, peppar, örtkryddor, mjöl och grädde till en färs. 500 g fiskfiléer. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g fiskfiléer 1 tsk salt 1 krm svartpeppar ½ dl hackade färska örter 2 msk potatismjöl 1½ dl Arla Köket® matlagningsgrädde Arla® Svenskt Smör
Idag blir det närmare bestämt fiskbiffar i en riktigt smarrig dillsås. Dillsås är en personlig favorit när det kommer till allt som har med fisk och skaldjur att göra egentligen, och denna rätten är så klart inget undantag
Denna veckan gjorde jag fiskbiffar för första gången. På tisdagar försöker vi äta fisk. Finns en risk att jag gör fiskbiffar snart igen och experimenterar med andra smaksättningar