Fisk. Såser & dressingar. Ett enkelt sätt att fredagsmysa är att ugnsbaka laxfiléer och servera dem tillsamans med en gudomligt god kall sås som man bara rör ihop medan laxen står i ugnen
Dressing. Lax både till vardag och fest är nu för tiden inget ovanligt. Att få en perfekt tillagad fisk behöver inte alls vara svårt bara man tänker på att fisk har kort tillagningstid och att tillagningen även fortsätter efter att fisken tagits bort från värmen
Förutom lamm, så är ju även fisk något som definitivt hör påsken till. Såser & dressingar. Kanske framför allt sill, men även laxen har ju en given plats bland påskmaten och jag tror de flesta har lax i någon form på sina påskbufféer nästa helg
Fisk. Såser & dressingar. Idag står det dock ugnsbakad lax på bloggmenyn, serverad med en riktigt god gräddfilssås och ett gäng härligt göna edamamebönor
Fisk,. Såser & dressingar,. En annan straditionell stammis på julbordet är ju laxen. I min familj brukar vi ha dels gravad lax, men även varmrökt lax, och den varmrökta laxen serveras tillsammans med en vispad hovmästarsås som en av mina mostrar började med en gång i tiden för länge sedan
Eftersom det är tisdag blir det förstås fisk idag. Såser & dressingar. Kanske är det till och med så att ni har en bit varmrökt lax över sen jul som ni inte riktigt vet vad ni ska göra med
Oftast blir det att vi äter laxfilé när vi äter denna fisk. Denna har jag gjort av potatis, fetaost och en dressing gjord på dijonsenap, vinäger, olivolja och peppar
Tänk på när ni gör fisk i paket så här att grilla den lite mindre än klart för den hinner bli färdig den lilla stund den vilar på tallriken och på så vis får ni perfekt fisk som inte är torr
Jeg ovnsteger ofte og gerne min fisk. Satsar man på färsk lax, färsk timjan, färska örter till dressingen och färskpressad appelsin blir det lyx-varianten
Drycker , Enkelt , Fisk , Potatis . Bakad potatis ungsbakad i tjocka skivor och serveras med stekt lax, sockerärter, salladslök och en dressing gjord på dijonsenap och apelsin