Spenat och pigg citronsås ger laxen mycket smak. Citronsås. Lägg på laxbitarna. 2 portionsbitar skinnfri laxfilé (ca 300 g). 2 portionsbitar skinnfri laxfilé (ca 300 g)
Lägg på laxbitarna. 4 bitar laxfilé à 125 g. 3 dl Kelda® mild citronsås. Gör så här. Sätt ugnen på 200°. Fräs spenaten i smör-&rapsolja och lägg i en ugnssäker form
Det tål att upprepas hur nyttigt det är med fisk, som dessutom går så snabbt att tillaga. Annars är det den goda laxen jag tänkte dela med mig ett recept av, eller egentligen citronsåsen till laxen
Tillsätt fiskbuljongtärningen i kastrullen och värm upp under vispning. 1 fiskbuljongtärning. Blanda i en kastrull grädde, crème fraiche, lite gurkmeja för färgen, (Färgen blir starkare när det blir varmt
Det är väl ingen som tror att jag lagt fisk på hyllan. -) Senast det hände blev det den här lättlagade och supergoda laxrätten som tillagas i ugnen i en sås med grädde, citron och ost
Lax med grönt parmesantäcke. Vi äter för lite fisk. Laxtacos. Egentligen har jag inget att skylla på för barnen äter all fisk som jag ställer fram på bordet
Citronsås. Lax både till vardag och fest är nu för tiden inget ovanligt. Att få en perfekt tillagad fisk behöver inte alls vara svårt bara man tänker på att fisk har kort tillagningstid och att tillagningen även fortsätter efter att fisken tagits bort från värmen