En snabb sås som passar utmärkt till fisk och skaldjur. 2 dl crème fraîche (eller majonäs) 1 eko citronDillSalt, peppar Blanda samman crème fraîche med finrivet skal från 1 citron, 1 tsk citronsaft, salt, peppar och 1 msk klippt dill
Vispa samman crème fraiche, vin, fiskfond och philadelphiaost i en gryta och låt det koka upp. I går stod det fisk på menyn här hemma i köket och frun, som sjunger på slutampen av sin julledighet, stod för middagslagningen
Värm upp grädde och creme fraiche och blanda med smöret. Skillnaden är tillagningen av torskryggen, som jag valde att tillaga i ugn istället för att steka, men pepparrotsmoset och citronsåsen är Catarinas recept
Citronsås. Värm upp grädde och creme fraiche och blanda med smöret. Att få en perfekt tillagad fisk behöver inte alls vara svårt bara man tänker på att fisk har kort tillagningstid och att tillagningen även fortsätter efter att fisken tagits bort från värmen
Det tål att upprepas hur nyttigt det är med fisk, som dessutom går så snabbt att tillaga. Annars är det den goda laxen jag tänkte dela med mig ett recept av, eller egentligen citronsåsen till laxen
Fisk,. Supergoda och de passade jättebra till laxen med sin citronsås och fetaost. Så då hittade jag på lax på spenatbädd med fetaost och citron-crème fraiche
Citronsåsen är verkligen jätte god och passar bra till både fisk och kyckling. Det blev grillade kycklingfiléer med citronsås och klyftpotatis (fuskade med djupfrysta)