Stek fisken i smör. Slå såsen över fisken. 2 filéer vit fisk beroende på storlek, vetemjöl- eller rågmjöl att panera fisken i, vit- eller svartpeppar, smör, olivolja, 1-2 msk små avrunna kapris, 2 sardeller, 1 hackad vitlöksklyfta, 1 dl vitt vin, saften av 1 citron, 1 tsk sambal oelek, 2 msk hackad persilja. Tillsätt citronsaft och ca 1 msk smör. 2 filéer vit fisk beroende på storlek, vetemjöl
Tillsätt fiskbuljongtärningen i kastrullen och värm upp under vispning. Tillsätt på slutet färskpressad citron efter smak men koka inget mer det kan bli beskt
2 dl crème fraiche 34% 2 dl vatten 4 msk fiskfond 1 st citron ev. ca 1,5 msk idealmjöl citronpeppar efter behag eller ca 1 krm svartpeppar. 2 dl crème fraiche 34% 2 dl vatten 4 msk fiskfond. 1 st citron. ca 1,5 msk idealmjöl citronpeppar efter behag eller ca 1 krm svartpeppar
Här kommer en fiskrätt med en mild citronsås till som passar hela familjen. Häll matlagningsgrädde, vatten, det rivna citronsklalet och fiskbuljontärning i en kastrull
En god fräsch sås som passar perfekt till fisk. Citronsås. Strimla det yttersta gula skalet av citronen. Krydda med lite salt o peppar och pressa i lite citron
Smaka av med fiskfond, citronskal, citronsaft, salt och peppar. Hacka under tiden persilja, purjolök och blanda till ett strössel tillsammans med resten av citronskalet