Värdparet vi bor hos har tagit åt sig detta med hull och hår och bjöd på vegetarisk fishtacos gjord på halloumi i fredags, vilket jag dessutom passade på att ta steget längre och veganisera en egen batch av while we were at it
Gör nu salsan genom att tärna mangon och tomaterna (skär ut kärnhuset). I fredags, lagom till fredagsmyset fixade jag och barnen fishtacos där vi använde Fazer Tunna Rotfruktsbröd
Upptäckte bland annat att limen var spårlöst borta, måste ha glömt den vid kassan, och sedan så uteslöt jag mangon, bytte ut salladen och storlek på bröden
Det här är lite av en ny take på fishtacos. Här har jag valt att istället för att göra det klassiska, att panera ”fisken”, i en fish taco så marinerar jag den i en BBQ sås kryddad med jerkkrydda
Vegansk FishTacos – A. Jag älskar tacos, och då framförallt den lite lyxigare och mer genuina sortens tacos där ett fåtal smaker samlas i en mindre munsbit
Vi hade den till fishtacos istället för salsa, vilket jag varmt kan rekommendera. Det är i alla fall den som påminner mest om mango chutney, om det är målet
Förutom fantastiska fishtacos med lokala fiskar, otroligt goda guacamole och intressanta chips på gröna bananer som de serverade med hummus var det många goda rätter baserade på baljväxter och serverade med mangosåser eller kryddiga tamarindsåser
Det blev en blandning av både hälsosam och mindre hälsosam mat och jag bjöd på färska vårrullar med salmalax, räkor och två sorters dipsås till förrätt, fishtacos med pankofriterad torsk till varmrätt och en mango & passionsfrukt proteincheesecake till efterrätt