1. Värm en stor wokpanna, men inte skrikande varm. 2. Tillsätt olja och släpp värme till medelhög värme. 3. Skär upp löken som halvmånar, riv vitlök och ingefära och i pannan
When done, pour the bouljong in to a container and save (this will make an awesome fishsoup, mor on that another day), plase the carrots in a container and chill for a bit in the fride
Spoon ginger sauce around fish and serve with steamed rice. Transfer to oven and bake until fish is just opaque in center, about 5 minutes. Place 1 fillet in each of 4 shallow soup bowls
The basic ingredient is not salad – as it is in my summer bowls – but hot noodle soup. 1 tsp fish sauce (5 kcal). Mix with the juice of a lime, the fish sauce, soy sauce, 2 tablespoons sesame seeds, pepper to taste and 1 tbsp sunflower oil to a marinade. 1 tsp fish sauce (5 kcal)
En mustig och god soppa som passar en kall vinterdag. Man kan göra denna soppa på olika sätt men alla recept måste innehålla gul lök, grön paprika, paprikapulver - och fisk