Findus recept

3 Spara
Stekt Ryggfilé av torsk

Stekt Ryggfilé av torsk

1 pkt Findus haricots verts. Tina fisken, låt rinna av på hushållspapper. Värm ugnen till 175°C. Lägg fisken i en ugnsfast form, pressa över citronen, ringla över olivoljan och salta lätt
1 Spara
Findus Ärtglassbomb

Findus Ärtglassbomb

Läs hur du gör Findus Ärtglassbomb (pdf) 0,5 l äkta vaniljglass. 3 msk fint mixade Findus Svenskt Sigillmärkta ärter. 3 msk fint mixade Findus Svenskt Sigillmärkta ärter
1 Spara
Findus Laxpytt

Findus Laxpytt

Blanda samman alla ingredienser, smaka av med salt och peppar. Låt stå kallt en stund före servering. Smaklig måltid
0 Spara
Findus Oxpytt

Findus Oxpytt

Värm Findus Oxpytt enligt anvisningarna på förpackningen. Värm Findus Oxpytt enligt anvisningarna på förpackningen
42 Spara
Lövbiffwok med sting

Lövbiffwok med sting

1 pkt Findus pastasås med tomat & rostad vitlök. Stek den strimlade lövbiffen i smöret. Lägg därefter ner champinjonerna, paprikan och purjolöken och stek alltsammans
18 Spara
Supergod röra.

Supergod röra.

Tonfiskröra, gud så gott. Detta är ett recept jag ofta gör. Passar bra som frukost på lite knäckebröd, på ett gott vitt bröd som lunch, eller som fyllning i en tunnbrödsrulle på picknicken
15 Spara
Pizzasoppa

Pizzasoppa

Stek köttfärsen tillsammans med den finhackade löken och vitlöken i en stekpanna och häll därefter över det i en stor kastrull
12 Spara
Boeuf Bourgignon

Boeuf Bourgignon

Boeuf Bourgignon tillhör en av de franska kökets grundpelare, ett recept som finns i många varianter numera och som får betraktas vara tillhörande kategorin slow food, dvs inget man gör på vardagar
11 Spara
Skruvad currykyckling

Skruvad currykyckling

)Skruvad currykyckling5 port8 dl pastaskruvar1 grillad kyckling1 påse Findus Mexicana grönsaksmix (broccoli, paprika, majs)1 gul lök3 tsk curry3 msk vetemjöl6 dl mjölk2 dl matlagningsgrädde2 msk kycklingfond1 tsk paprikapulver1/2-1 tsk saltBena ur kycklingen och skär köttet i mindre bitar
11 Spara
Snabblagad kycklingwok

Snabblagad kycklingwok

Tärna upp kycklingfilén i små bitar, kuber om 1 cm eller gärna mindre. Fräs på kycklingen i olja i ett par minuter och tillsätt därefter chilipastan och fräs ytterligare en minut
Sökförslag och sidor