Tina spetten, torka av på hushållspapper. Salta lätt, bryn på ena sidan i olivolja i en stor stekpanna, tillsätt sen chorizon, vitlöken och soltorkade tomaterna
1 pkt Findus Torskfilé 400g. Tina fisken lätt och skär i bitar, ca 3x3 cm. Fräs grönsakerna i lite olja, tillsätt curry-pastan och kokosmjölken och citronsaften, låt allt sjuda 5 minuter, lägg sen i fisken
3 bitar Torskrygg ( Man kan använda torskfilé också, men jag köper torsrygg med 3 bitar i från findus i ). 3 bitar Torskrygg ( Man kan använda torskfilé också, men jag köper torsrygg med 3 bitar i från findus i )
550 g Findus. Ta fram och tina fisken. Sätt ugnen på 225 grader. Häll ut påsen med rotfrukter (funkar fint om de är frusna fortfarande) i botten på en ugnssäker form
Jag använde mig av Findus frysta torskfilé (upptinad), men vill man kan man lika bra använda sig av färsk torskfilé eller varför inte torskryggfilé om man vill lyxa till det lite extra
Lägg ugnspåsen med torsk i en ugnsfast form och ställ in den på 170° varmluftsugn. Koka upp 1/2 liter vatten med 1/2 dl kycklingfondSkala morötterna, palsternackan och potatisen snabbt och dela dem på hälften
3 msk Findus Persilja. 1 paket Findus Sprödbakade Torskfiléer. 1. Värm ugnen till 250°C. 2. Tillaga fisken i ugnen tillsammans med cocktailtomaterna ca 15-18 minuter