Bulgur med kyckling och fetaost2 dl bulgur1 hönsbuljongtärning2 vitlöksklyftor1 påse frysta ratatouillegrönsaker (tex FindusGreendeli 400g)1 dl oliver50 g ruccola500 g kycklingfilé1 pkt fetaost (150g)salt och pepparKoka bulgur med buljongtärning enligt anvisningarna på förpackningen. 1 påse frysta ratatouillegrönsaker (tex FindusGreendeli 400g)
Findus gräslök (fryst). Tillaga GreenDeli Italian Pesto enligt anvisning på förpackningen. 1 frp FindusGreenDeli Italian Pesto, 400 g. 1 msk Findus Asiatiska kryddor
"Gamla trogna läsare" kommer säkert ihåg min fäbless för filodeg och hur jag brukar roa mig med att baka paj med filodeg som botten istället för vanlig pajdeg, eftersom a) det går så fort b) det är magert och c) är ju så delicious
Green currysås på burk. 1 påse Findus Fisktärningar av Lax. ½ påse Findus Wokgrönsaker Deli á 500 g. Koka ihop kokosmjölken och crème fraiche med buljongtärningen och currypastan
Tillaga FindusGreenDeli Italian Pesto enligt anvisningar på förpackningen. 1 Findus Gräslök , fryst. 1 förpackning Findus Laxfiléer , 500 g. 1 förpackning FindusGreenDeli Italian Pesto , 400 g
Fördela den frysta FindusGreenDeli Italian Pesto i mitten av foliearken. Servera gärna med nygrillade majskolvar i bitar (som också dessa går bra att grilla från fryst), Findus ugnspotatis med aubergine och körsbärstomater och en kall sås med basilika chili och lime, mums
Såg att Findus söker testpiloter för deras grönsaksserie GreenDeli. Trots att det är trevligast med färska grönsaker så köper vi ändå en del fryst eftersom det är så praktiskt att ha redo i frysen