finhackad basilika (jag använder fryst från ICA eller Findus). Vispa ihop ägg, majonnäs och basilika. finhackad basilika (jag använder fryst från ICA eller Findus)
4 msk god olivolja2 citroner (skal och saft)2 msk italienska örter (Findusfrysta)1 msk basilika (funkar med fryst)2 vitlöksklyftor200 gr färskriven parmesanostsvartpeppar2 dl vispgrädde1 nypa sockerGör så här
Tillsätt kasslern, brysselkål, tomater, grädde, basilika, salt och peppar. 600 gram brysselkål (jag använde Findusfrysta). 1 tsk torkad basilika (eller någon annan krydda)
Någon som testat dessa från Findus. På skärbrädan så samsades både surdegsbröd, salami, lufttorkad skinka, grönsaker & dipp, melon, tomater, mozzarella, basilika, sallad, olivolja från Grekland, smaksatt salt och iskaffe
Wok grönsaker, sparris, haricots verts, blomkål, broccoli och örter som dill, persilja och basilika. Planering brukar vara det bästa verktyget till att få det att funka och ett sätt är att köpa på sig frysta grönsaker när man handlar