Stek findus blandningen i smöret några minuter. Martina Ca 509 kcal/port 4 port 280 g okokt pasta 1/2 msk smör 400 g Findusbladspenat, paprika & sockerärtor 2,5 dl matlagningsgrädde 15% 3 dl kokta kikärtor Gör så här. 400 g Findus
Findus SMAK ger det där lilla extra med finare råvaror och en mer genomtänkt komposition. Ryggfilé av torsk med ärtgremolata och linguine - Ryggfilé av torsk med örtsmör som serveras med färsk linguinepasta, sugar snap pea, cocktailtomater, aubergine och en krämig ärtgremolata gjord på Findus egna Ebba-ärter
Findus 450 g Falafel. 200 g Färsk bladspenat. 1. Stek falafeln enligt anvisning på förpackningen. 2. Strimla blomkål och broccoli fint, vänd i spenaten
400 g frysta gröna ärtor, Findus såklart. 100 g fryst bladspenat. 100 g fryst bladspenat. Ny vecka. Undrar om denna veckan kan slå förra veckans dagar med ny bebis❤️välkommen lilla J, middag med tjejerna, lunch med mamma och mormor och solig lördag i Köpenhamn
Recept och bild i samarbete med Findus. Vänd i bladspenaten och låt den bli genomvarm. Så här gör du Close Bra att veta när du ändrar antalet portioner Detta recept är gjort för 4 portioner
Ta en liten påse bladspenat och smält den i lite smör. 1 liten påse bladspenat. Lägg ugnspåsen med torsk i en ugnsfast form och ställ in den på 170° varmluftsugn
Toppa Pasta Carbonara med färsk bladspenat, rostade pinjenötter och lite vitlök och servera tex med färskriven parmesanost, en fräsch sallad och ett gott bröd