Filodegsformar recept

Filodegsformar med pizzafyllning

Filodegsformar med pizzafyllning

Måste bara tipsa er om de här supegoda filodegsformarna med pizzafyllning som jag gjorde häromdagen, filodegen blir sådär härligt knaprig och pizzafyllningen är god och smakrik
Fyllda filodegsformar

Fyllda filodegsformar

Fyllda filodegsformar med quinoa, kikärter, spenat och kronärtsskocka12 st1 paket filodeg100 g kokt röd quinoa100 g kokta kikärterchiligrydda2 bananschalottenlökar150 g färsk bladspenat2-3 vitlöksklyftorolivoljaflingsaltsvartpepparev kronärtsskockshjärtan1 näve cashewnötterriven lagrad getost (svart homage)Tina filodegen enligt paketet och rulla sedan ut arken
Filodegspajer med ansjovis

Filodegspajer med ansjovis

Fördela purjolöken i filodegsformarna. Pensla filodegsarken med smält smör och lägg ihop dem. Skär "filodegspaketet" i 12 kvadrater
Majsmuffins

Majsmuffins

Om jag inte använder den till matiga fyllda filodegsformar vill säga. Första gången jag satte mina fötter på Amerikansk mark var i september 1993
Filopajer med spenat och ost

Filopajer med spenat och ost

Jag fräste lök och spenat, men blandade inte i osten där,utan fördelade fyllningen i filodegsformarna
Skivade rotsaker och trattkantareller på filodeg

Skivade rotsaker och trattkantareller på filodeg

Baklava, Fyllda filodegsformar, Grönkålsknyten och Spenat- och linsfyllda filodegsrullar. Kom över ett recept, utklippt från en tidning vars namn jag inte har den blekaste aning om, och hittar inte på något bra namn till den här rätten
Internationella året för quinoa

Internationella året för quinoa

  Kokta grönsaker med groddar och quinoaRostad paprika och quinoaSallad på blomkål, aubergine, berglinser och röd quinoaFyllda filodegsformar med quinoa, kikärter och spenatSmaklig spis

Kantarellfyllda filodegsformar

Sätt ugnen på 175 grader. Smörj en muffinsplåt. Skär ut bitarna av filodegen, ca 10x10 cm. Smält smöret och pensla filoarken, lägg 3-4 små blad av degen i varje hål

Västerbottenspaj med filodag

Lägg riven ost i botten på filodegsformarna och häll över gräddblandningen. Skär eller klipp ut 24 rutor ca 15x15 cm av filodegen

Marabou Premium-terriner

Häll blandningen i filodegsformarna. Sätt ugnen på 200 grader. Pensla filodegsarken med smält smör. Dela arken i mindre bitar och klä insidan av muffinsformarna med dem

Bärmuffins i filodeg

Skeda smeten i "filodegsformarna". Sätt ugnen på 175 grader. Rör ihop alla torra ingredienser till muffinssmeten