2dl Vetekross. 2dl Vetekross. Det här receptet kan jag inte göra anspråk på att mixat fram själv, det har snarare gått från mun till mun för att det är så bra
Kryddig filmjölkslimpa. Fruktig filmjölkslimpa. 3 dl vetekross. 3 dl vetekross. Om man inte har tid att ställa bröd på jäsning, men ändå vill ha en supergod hembakad macka till kvällsmat är det här världens bästa recept
1 dl vetekross. Sätt ugnen på 200 grader. Blanda filmjölk och sirap i en bunke. Hacka frukten och hasselnötterna mycket grovt, blanda med russinen och alla de torra ingredienserna och rör ner i filmjölken
vetekross). vetekross). För ca. ett halvår sedan var jag och åt på Teatercafét i Umeå. Innan förrätten kom in ställde servitören fram en brödkorg med en massa goda bröd varav ett mörkt ett jag blev totalt frälst i
En filmjölkslimpa och sen något sött förstås, kladdkaka funkar ju alltid =0)Tänkte dela med mig av min familjs favoritbröd. Filmjölkslimpa1 liter filmjölkCa 2,2 liter rågsikt3 dl sirap3 tsk bikarbonat2 tsk bakpulver1 tsk saltJag brukar ta bort lite av mjölet och tillsätta vetekross, linfrö och solrosfrön för att få det lite mer fiberrikt
1 dl vetekross. Sätt ugnen på 200 grader. Blanda filmjölk och sirap i en bunke. Skär bort kvisten från fikonen och hacka dem och hasselnötterna grovt, blanda med de torra ingredienserna och filmjölken
2 dl vetekross. Sätt ugnen på 200 º. Blanda filmjölk och sirap i en bunke. Skär bort kvisten från fikonen och hacka dem och hasselnötterna grovt, blanda en deg med de torra ingredienserna och filmjölken
1 dl vetekross. Sätt ugnen på 200 grader. Blanda filmjölk och sirap i en bunke. Skär bort kvisten från fikonen och hacka dem och hasselnötterna grovt, blanda med de torra ingredienserna och filmjölken