Tänkte tipsa er om en så god filmjölkslimpa som det bara är att röra ihop ingredienserna till och hälla ner i formar, sen sköter det sig själv i ugnen till det är klart
1 dl rågkross. 1 dl rågkross. Under sommaren försöker jag hålla mig till enkel matlagning och bakning. En klassiker är att baka filmjölksbröd som inte behöver jäsa
1 dl rågkross. Egentligen är väl filmjölkslimpor med bikarbonat inte det roligaste i världen, men de går fort att göra så Du får mycket "hembakadkänsla" för insatsen
3 dl rågkross. 3 dl rågkross. När tiden är knapp och brödlängtan stor är det här brödet en life saver. Det går fantastiskt snabbt att göra, ingen jäsning behövs och så blir det helt underbart saftigt och gott
2dl Rågkross. 2dl Rågkross. Det här receptet kan jag inte göra anspråk på att mixat fram själv, det har snarare gått från mun till mun för att det är så bra