Filé i grönpepparsås recept

God filé i grönpepparsås

God filé i grönpepparsås

Putsa och skär filéni cm-tjocka skivor. Mosa grönpepparen med en gaffel och lägg på varje köttskiva. Blanda grädden med senap, soja och konjak och häll i stekpannan och låt den blanda sig med stekskyn
Grönpepparsås

Grönpepparsås

Koka grönpepparsåseni någon minut under omrörning. Krossa grönpepparn i en mortel eller mot en skärbräda med något hårt som botten på en stekpanna
Ostfylld baconlindad fläskfilé med grönpepparsås

Ostfylld baconlindad fläskfilé med grönpepparsås

Salta & peppra och rulla sedan bacon tajt runt hela filéerna. Om niinte vet vad ni ska äta till helgen så kan jag rekommendera denna smarriga rätt som jag hittade på nätet för länge sedan
Baconlindad fläskfilé med grönpepparsås

Baconlindad fläskfilé med grönpepparsås

Fläskfilé stod på menyn ikväll. Jag visste bara inte vad jag skulle göra med den, men efter lite letande hittade jag det här supergoda receptet hos Matplatsen
Kycklingfilé i grönpepparsås

Kycklingfilé i grönpepparsås

När kycklingen är klar i ugnen, häll av vätskan som blir och häll sedan över såsen över filéerna. Dela kycklingenibitar och krydda med citronpeppar och salt
Fläskfilé med het grönpepparsås

Fläskfilé med het grönpepparsås

Putsa filén, krydda och bryn den runtom ilite smör. Fräs löken mjuk med lite matfett. Skivafilén och servera den med såsen och bakad potatis
Köttbullar i grönpepparsås

Köttbullar i grönpepparsås

Som dom är eller i någon god sås. Gillar man grönpeppar måste man testa denna simpla men sååå goda rätt
Ankbröst med grönpepparsås

Ankbröst med grönpepparsås

Blanda alla ingrediensertill såsen i en kastrull. Låt allt koka ihop några min. Skär fettkappan på ankbrösten i ett rutmönster
Kyckling i krämig grönpepparsås

Kyckling i krämig grönpepparsås

EnligtVictoria  så är detta kanske ett av hennes mest uppskattade recpet. Och visst var det gott. Koka upp i en kastrull
Älgfilé med grönpepparsås - 4 personer

Älgfilé med grönpepparsås - 4 personer

Servera med Potatisgratäng. 1) Putsa filen och skär i ca 3 cm tjocka skivor. 2) Stek dem i en stekpanna med smör så att de får fin färg på båda sidor. 5) Häll grädde och grönpeppar i stepannan och smaka av med soja, salt och peppar. 6) Lägg iköttskivorna och låt puttra tills de är genomstekta. 1 Älgfile ca 800 g. 1 msk grönpeppar (i lag). 3 dl Vispgrädde
Ankbröst med grönpepparsås

Ankbröst med grönpepparsås

Blanda alla ingrediensertill såsen i en kastrull. Låt allt koka ihop några min. Skär fettkappan på ankbrösten i ett rutmönster
Entrecote med grönpepparsås

Entrecote med grönpepparsås

Koka grönpepparsåseni någon minut under omrörning. Skiva entrecoten i fyra delar om det inte är gjort