Putsa och skär filéni cm-tjocka skivor. Mosa grönpepparen med en gaffel och lägg på varje köttskiva. Blanda grädden med senap, soja och konjak och häll i stekpannan och låt den blanda sig med stekskyn
Salta & peppra och rulla sedan bacon tajt runt hela filéerna. Om niinte vet vad ni ska äta till helgen så kan jag rekommendera denna smarriga rätt som jag hittade på nätet för länge sedan
Fläskfilé stod på menyn ikväll. Jag visste bara inte vad jag skulle göra med den, men efter lite letande hittade jag det här supergoda receptet hos Matplatsen
Putsa filén. Dagen har spenderats med att slå in julklappar framför tv. Grönpepparsås. Skär ett snittifilén men inte ända ut, då kommer osten att rinna ut
När kycklingen är klar i ugnen, häll av vätskan som blir och häll sedan över såsen över filéerna. Dela kycklingenibitar och krydda med citronpeppar och salt
Servera med Potatisgratäng. 1) Putsa filen och skär i ca 3 cm tjocka skivor. 2) Stek dem i en stekpanna med smör så att de får fin färg på båda sidor. 5) Häll grädde och grönpeppar i stepannan och smaka av med soja, salt och peppar. 6) Lägg iköttskivorna och låt puttra tills de är genomstekta. 1 Älgfile ca 800 g. 1 msk grönpeppar (i lag). 3 dl Vispgrädde