Tortillabröd bakade på naturligt glutenfria mjöler. Det här är mitt bästa recept på tortillabröd. Lägg tortillabröden ovanpå varandra på en tallrik och täck med en bakduk så håller de sig mjuka och varma
Blanda mandelmjöl,fiberhusk och salt i en egen bunke och sedan vispar du ner det i äggblandningen. Fast idag gjorde jag egna Tortillabröd och det var både gott och enkelt
Jättegoda tortillabröd, å så är dom glutenfria,. Kavla ut till tunna tortillabröd. Lägg smörstekta kantareller och finhackad charlottenlök på ett tortillabröd
Vanliga tortillabröd är ju inte till att tänka på här i huset, men just den typen av bröd är ganska behändiga att ha till pulled pork, tacofärs eller andra typer av grytor
Vispa äggen och häll ner smöret och blanda ner fiberhusk och en nypa salt. Jag brukar äta det som det är utan vare sig tortillabröd eller chips och det fungerar bra också
Tror att det är mängden fiberhusk som gör att brödet håller ihop så bra. Tortillabröd 2 stora eller 4 små. 0,50 dl fiberhusk. Vispa äggen poröst (2-3 minuter), tillsätt creme fraiche, mandelmjök, fiberhusk och riven ost och vispa igen. Tortillabröd 2 stora eller 4 små. 0,50 dl fiberhusk
Blanda rismjöl, majsmjöl, bakpulver, salt och fiberhusk ordentligt i en bunke. Det blev fantastiskt gott med i stekpanna nygräddat tortillabröd och massor av goda tillbehör