Förrätten bestod av gurkbåtar fyllda med härlig fetaoströra. Fyll gurkbitarna med fetaoströran (lite av röran bör bli över) och smula gärna lite fetaost över
Fetaoströran. ½ gurka riven (med vattnet urpressat). Fetaoströra. Värm vattnet till fingervarmt. Smula sönder jästen i en bunke och rör ut den med det ljumma vattnet
Servera med basilikadressing och bröd med fetaoströra (receptet hittar Du här). Servera med serrano- eller parmaskinka, olika sorters sallad, finskuren rödlök, tomater, gurka och något fruktigt, t
Som sås gjorde jag denna fetaoströra och ett glas rosé till, mumma. En bulgursallad med tomat, gurka, rödlök och jordgubbar och till det en gudomligt god laxfile
Grillad kotlett, halloumi, paprika och sparris med en färskpotatissallad (recept finns bland inläggen från juni), fetaoströra och en grönsallad på spenat, isbergssallad, gurka och tomat