Låt fläskfiléerna ligga framme i rumstemperatur en stund innan tillagning. Linda in de heta filéerna i ugnsfolie och låt dem svalna under tiden du rör ihop dressingen (fläskfilén lagas färdigt i folien och blir mycket mör och saftig)
Paprika & Fetaoströra. Marinerad fläskfilé. Italiensk buffe. Här kommer en jätte god buffe a la Italia. Perfekt nu till sommarens alla festligheter såsom bröllop, student etc
Förrätten bestod av gurkbåtar fyllda med härlig fetaoströra. Fyll gurkbitarna med fetaoströran (lite av röran bör bli över) och smula gärna lite fetaost över
Och så blandade jag ihop en fetaoströra med tomater som jag hade ugnsrostat långsamt. Tomat- och fetaoströra, 4-6 pers. 600 g fläskytterfilé eller fläskfilé. Chili- och örtmarinerad filé, 4 pers 600 g fläskytterfilé eller fläskfilé
Kanske en fetaoströra också. Den här fläskfilén är lätt att göra och blir mycket smakrik och god. Antingen grillar jag fläskfilén eller så steker jag den i ugn, bräserad i marinaden och serverar den direkt eller låter den svalna i marinaden och serverar den kall med något gott tillbehör som en fransk potatissallad, pastasallad eller bara härliga grönsaker – praktiskt när man har många gäster eller buffé
Fetaoströran som jag visade i gårdagens inlägg (HÄR) är verkligen supergod, särskilt till grillat. Men idag ska jag använda den som ett täcke över fläskfilé, ungefär som jag gjorde med kycklingen (HÄR)
Till detta åt vi grillad fläskfilé, fetaoströra och grillad majs. Fetaoströran gjorde jag genom att mixa en halv paket fetaost med ca 1- 1,5 dl gräddfil