12-15 pers4-6 röda parikor beroende på storlek2 gurkor2 rödlökar500 g fetaostDressing. Jättegod färgrik sallad som är ett måste på mina bufféer hädanefter
Fattoush-sallad, 5 port1 påse blandad sallad (ca 125 g)1 kruka mynta350 g tomater i olika färg2 pitabröd2 msk olivolja1 vitlöksklyftaflingsalt, svartpeppar150 g fetaostDressing
Grönsaker i folie4 portioneraluminiumfolie½-1 gul paprika8 blomkålsbuketter½ squash8 cocktailtomater4-8 små späda morötter1 rödbeta4 små färska rödlökar80 g fetaostDressing
Varm sallad4 portioner1 påse fryst broccoli, ca 800 gram1 ask cocktailtomater100 g salami (kan uteslutas om man vill laga vegetariskt)20-25 svarta oliver150 g fetaostDressing
Till detta en sallad med fetaostdressing, stora vita bönor, gröna bönor och annat smått och gott. Jag har nu börjat utnyttja att jag jobbar på en internationell arbetsplats genom att terrorisera mina kollegor som kommer ifrån något annat land än Sverige med tips om mat