Fetaostbröd recept

Platta fetaostbröd – istället för kesoplättar

Platta fetaostbröd – istället för kesoplättar

Halloj på er. Kesoplättar har nog de flesta av er hört talas om och kanske även testat att göra. Eftersom jag inte äter så mycket mejeriprodukter så ville jag testa ett alternativ till plättar med keso
Fetaostbröd - utan vete

Fetaostbröd - utan vete

När jag fick veta om min veteallergi för ungefär fem år sedan så trodde jag att det skulle vara helt omöjligt att leva utan bröd och pasta
Fetaostbröd

Fetaostbröd

Originalreceptet hittade jag i Allt om Mat men med några mindre förändringar blev det fetaostbröd på vårt vis
Oliv- och fetaostbröd

Oliv- och fetaostbröd

Lägg jästen i en stor bunke. Häll på lite av. vattnet och rör tills jästen löst sig. Tillsätt resten av vattnet och sedan
Zucchini- och fetaostbröd

Zucchini- och fetaostbröd

God morgon. Har jätteont i foten. ( Klev på en leksak i pojkarnas rum i förrgår och idag haltar jag. Det blir nog ingen matfest för mig
Valnöt och fetaostbröd

Valnöt och fetaostbröd

Matigt bröd som passar ypperligt till en sallad eller varför inte till buffébordet. Vi har ätit det som frukostbröd och det var inte fy skam det heller
Tips på mat till studenten

Tips på mat till studenten

Zucchini- och fetaostbröd. Idag bjuder jag på förslag på vad man kan bjuda på till studentmottagningen
Lättbakat surdegsbröd

Lättbakat surdegsbröd

Surt sa räven Fruktbröd av surdeg Oliv- och fetaostbröd Lättbakat surdegsbröd 2 dl vetesurdeg. Eftersom jag skrev om hur man gör sin egen surdeg igår är det väl inte mer än rätt att jag delar med mig av ett bra recept på surdegsbröd också
Söderbergs helgbröd

Söderbergs helgbröd

Den här helgen var det dags för tomat och fetaostbröd. Japp, fortsätter att göra riktig ordentlig smygreklam för Söderbergs
Parmesankex med timjan

Parmesankex med timjan

Fetaostbröd med ajvar relish (9). Postat av Elin onsdag 03/05 2017 kl. 7. 42 Kommentera. Parmesankex med timjan
Mumsig middag!!

Mumsig middag!!

Fläskfilé, avokado, bernaise, fetaostbröd och ostgratinerad blomkål

Fetaostbröd med oregano

1. Värm mjölken till fingervärme, 37 grader. 2. Smula jästen i en bunke. Häll över mjölken och rör om tills jästen löst sig

Fetaostbröd

Smula jästen i degbunken. Rör ut jästen med vattnet. Tillsätt salt och olja och arbeta in vetemjölet, men spara sista dl att justera med

Oliv- och fetaostbröd

(2 stora bröd) 5 g jäst (ärtstor kula)5 dl kallt vatten, 500 g12 dl vetemjöl, 720 g2 1/2 tsk salt Fyllning

Oliv- och fetaostbröd

Värm vattnet till 37º (fingervarmt). Smula sönder jästen i en bunke och rör ut den med lite av vattnet

Karin Franssons fetaostbröd

Värm mjölken till 37 grader och rör ut jästen. Tillsätt olja, ägg, nästan allt mjöl och salt. Arbeta degen smidig och låt den vila en stund