Med ett gott bröd och en god röra till funkar den helt klart som bjudmat i januari. Soppa med potatis och röd paprika som toppas med smulad fetaost, finklippt persilja och några droppar olivolja
Blanda samman yoghurt, fetaost, persilja, dill och pressa ner vitlöken. =D4 st tinade portionsbitar lax2 dl turkisk yoghurt 150 g fetaost 1 msk fryst persilja1 msk fryst dill2 st vitlöksklyftor salt & peppar några räkor till dekoration Lägg laxen i en ugnsform salta och peppra. Bred röran över laxen och sätt in i mitten av ugnen i ca 20 minuter i 225 grader. 150 g fetaost. 1 msk fryst persilja
Visst är färdigmat bekvämt om man vill att det ska gå fort men faktum är att det inte tar så mycket mer tid att röra ihop sina egna färsbiffar eller köttbullar och så smakar det givetvis så mycket bättre än de köpta varianterna som enligt mig alltid har en speciell köpebismak
Till de små blir det en röra på skinka, riven ost, paprika och majonnäs. Dekorera med färska tomater och varför inte lite färska örter som basilika och persilja
16 ark phyllodeg (ca 250g)Ca 50 g smält smör200 g fetaost1 dl hackad persilja1 pressad vitlöksklyfta1/2 tsk torkad oregano1/2 tsk timjan1 ägg att pensla medBlanda en röra av smulad fetaost, persilja, vitlök och kryddor till fyllningen. 200 g fetaost. 1 dl hackad persilja
Jag har själv inte tänkt på att jag mer än gärna använder denna röra till ALLT. Innan servering strödde jag över smulad fetaost och färsk hackad persilja
Strö över persiljan. Blanda lammfärssåsen med den nykokta pastan och fetaosten. 2 msk Olive e Capperi (röra av oliver och kapris). 150 g fetaost, bruten i mindre bitar. 2 msk hackad persilja. 2 msk Olive e Capperi (röra av oliver och kapris). 150 g fetaost, bruten i mindre bitar. 2 msk hackad persilja
Toppa sedan soppan med färsk persilja. 3) Fyll zucchiniskalen med röran och toppa med parmesan och mozzarella. 1 dl färsk persilja. 100 g fetaost. 3) Blanda alla i ingredienser utom oljan och forma sedan röran till bollar. 1 dl färsk persilja