Så alltså, dagens recept till er gott folk blir därför en riktigt smaskig lammfärsbiff fylld med fetaostoch smaksatt med rosmarin och timjan, väldigt goda vänner till lamm är de örterna
½ smulad fetaost,. Stek biffarna på medelvärme i en blandning av smör och rapsolja. Servera med creme fraiche eller grekisk yoghurt (naturell eller smaksatt med det du gillar) och en fräsch sallad
De var ju goda men jag var lite osäker på om de skulle vara goda kalla och/eller rumstempererade. Och det var de sålänge man fyller de med mycket fyllning som jag gjorde
Idag serverade jag tomatsåsen med bönpasta ochfetaost. Smulad fetaost. När pastan kokat klart, riv ner blad med basilika i tomatsåsen, och häll sedan såsen över pastan (jag lägger upp pastan i portionsskålar först, jag blandar alltså inte ner tomatsåsen i pastan)
Lägg på soltorkade tomater, hackad basilika (spara lite till garnering) ochfetaost. Jag tycker den här mandelmjölspajs-botten är tunn och lätt och den har en lite nötig smak