Har en liten app som heter vardagsmat, och jag tycker inte att där brukar vara så mycket att hänga i julgranen men den här gången fastnade jag för ett recept som lät gott
1. Värm ugnen till 200 grader. Smörj en ugnssäker form med lite olivolja. Skär paprikan i klyftor. Lägg i paprikan, bönor och kycklingfiléerna och krydda med salt och chilipeppar
Igår lagade jag fetakyckling från boken, serverad med klyftpotatis. Fetakyckling med rucola4 portioner 500 g kycklingfilé1 tsk salt1 krm nymald svartpeppar1 msk smör eller olja2 msk balsamvinäger1 msk honung1 msk olja100 g fetaost2 dl rucola Till serveringPotatisklyftorSallad Gör så härKrydda kycklingen med salt och pepparBryn kycklingen runt om i het stekpannaLägg över den på ett ugnsfast fatStek mitt i ugnen i ca 20 minuterVispa ihop vinäger, honung och oljaSmula osten över kycklingenStrö över rucolanHäll över dressingenEn annan bra bok med färdiga inköpslistor är Din matkasse 4 portioner
Fetakyckling med rucola. . Den här kokboken "Köp hem 5" med konceptet "färdiga inköpslistor" gillar jag, jobbet med inköpslistorna är redan klart och dessutom innehåller de endast 5 ingredienser som behöver handlas
Värm ugnen till 200 grader. Smörj en ugnssäker form med lite olivolja. Skär paprikan i klyftor. Lägg i paprikan, bönor och kycklingfiléerna och krydda med salt och chilipeppar