Har ni kvar grillvädret. Det har inte vi. Oj så det har blåst i dag och fortfarande blåser och temperaturen har sjunkit rejält så nu känns det inte som sommar nå mer
Lagade en riktigt smarrig rätt härom dagen, nästan det godaste jag lagat sa Robban. Blev faktiskt riktigt nöjd själv – järparna blev väldans smakrika och saftiga
Börja med att ställa ugnen på 200°. Tomatsås. Hacka den gula löken, som du ska ha till tomatsåsen. Blanda ihop såsens alla ingredienser i en kastrull (pressa i vitlöken)
I helgen hade jag mina nära på middag. Jag som normalt sett är så innovativ vad gäller mat brukar vara lite med tråkig när jag bjuder av anledningen att ingen alls äter på samma sätt som vi
Fetafyllda parmarullar. Solen skiner och svamparna väntar otåligt på att bli plockade. Då behövs det något lättrullat, lättpackat och lättuggat att ta med på en skogsexpedition i helgen