Servera med gelé, råstekt festpotatis länk och sky till. Sätt ugnen på 250º. Putsa bort de yttre, tunna hinnorna på sadeln och skär bort senorna längs med ryggraden
Servera med förslagsvis lättkokta, smörslungade sockerärtor, en klick med jordärtskockspuré och varför inte råstekt festpotatis som också kan förberedas och värmas
Sätt ugnen på 175º. Hetta upp smöret i en stekpanna och bryn köttet runt om. Salta och peppra. Sätt en stektermometer i den tjockaste delen och stek i ugn tills köttet är 60º
Garnera med apelsinklyftorna och servera råstekt festpotatis till. Tvätta noga den ena apelsinen och skär loss det gula skalet utan att få med det vita under skalet
Servera tillsammans med råstekt festpotatis - länk, gärna kryddat med timjan. Sätt ugnen på 180º. Stick en lång och vass kniv mitt i filén längs med, men inte helt igenom