Rör ner spenat och blanda med nykokt pasta. Tredje pastareceptet från Arlas senaste recepthäfte 1/12 blev det till fredagsmysmiddag. Pasta med biff- och svampsås1 pkt färsk pasta (tagliateller) eller annan pastaca 300 g nötkött, tex rostas eller lövbiff1 gul löksalt och peppar2 dl Arla köket creme fraiche gourmet karljohan, timjan, citron1 dl vatten1 msk oxfond1 tsk olja med smak av tryffel70 g babyspenatStrimla köttet och hacka löken. 1 pkt färsk pasta
Lättlagad och lite festligpastarätt där enkla och fina råvaror sätter smakerna. Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen och koka den nästan klar (den ska gå en minut tillsammans med såsen sedan)
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Rör ner spenat och 1 msk smör-&rapsolja i den nykokta pastan och servera med såsen. 300 g pasta t ex mafaldine
Servera pasta och en sallad till. Vilken härlig söndag vi fick. Sommarvärme och tid till höstfix, veckoplanering, en lååååång promenad med en kär vän och ett GOTT avslut med fin, fin middag
Det är festligt och gott och känns lite lyxigt. Kombinationen med pasta var inte dum, och jag gjorde helt enkelt lite mindre av allt och serverade det som en liten förrätt