En lite festligare variant med kycklingfilé är detta, den är både lättlagad och god. Gör ett djupt snitt i varje kycklingfilé, fyll snittet med fetaost och basilikablad, håll ihop filén med en tandpetare
4 kycklingfiléer, tunnskivade. 14 kycklingfiléer, tunnskivade Salt Nymald svartpeppar 6 skivor parmaskinka 2 tsk rivet citronskal Några kvistar färsk rosmarin 6 salladslökar Smör till stekning ½ dl vitt vin 2 dl hönsbuljong 2 dl grädde 11 tsk majsstärkelse + vatten Chiliflakes Färsk rosmarin Tillbehör Potatis eller ris Grönsaker, t ex sugar snaps och tomaterDela varje kycklingfilé i tre tunna bitar om de inte är redan tunnskivade
Dela kycklingfilén på längden. 4 kycklingfiléer. Bryn kycklingen runt om tills de får en gyllenbrun färg, salta och peppra strö över kycklingkrydda efter din egen smak
Kräver inte så stor arbetsinsats men är ändå lite festligt. 1 kycklingfilélite salt och peppartimjan1 stor skiva parmaskinka0,5 dl grädde0,5 msk balsamvinäger1/4 msk kycklingfond0,5 riven vitlöksklyftaTill servering. -Mama Skogly ♥ 1 kycklingfilé
Passar perfekt som vardagsmat eller när man vill bjuda på något gott vid festliga tillfällen. 400 g stora räkor (kan bytas ut mot 2 st kycklingfilé). 400 g stora räkor (kan bytas ut mot 2 st kycklingfilé)
Den här kycklinggrytan passar perfekt som en lite festligare vardagsmiddag. 500 g kycklingfilé. Skär kycklingfiléerna i kuber, ca 3x3 cm. 500 g kycklingfilé